Blogger Templates

Sunday, 21 August 2011

TEN SI ON!!!

huarrrrrggg...tensi0n gegile...
siyes...aku xsgka ngn fb pn ley jd tensi0n cmni..huhu...
actly ni entry yg aku xpenah tpikir nk wt kt bl0g..
tp dsbbkn aku da xthn sgt mlm ni s0 aku wt ugak..
ayt mmg main belasah je..

skali pkr bnda kecik je nk tensi0n!!
xl0gik t0l..tp i2 la..
spe sangka tgk request kt fb yg da mencecah 1 ribu lbh tmsuk yg da hide pn b0ley jd tensi0n bagai nk gile cmnih.....emmmm

yg mnybabkn tensi0n mkin mnjdik2 2 sbb aku xbrape nk phm pe m0tif d0rg add..
lau yg xley nk add 2,bising lak pm ckp xley add..
tp ble da apr0ve pndai lak syp..
cm xde prsaan nk teg0r kt wall..
ckp thank ke ape ke..

aku nk p0st dkt fb kn tk0t nnt d0rg terasa lak..
s0 tpksa gak aku mkn hati berulam jntg kt sni..

nk rem0ve yg xbknaan mmg 2 bkn keje aku..
xsuke wt mende 2..
tp mslhny cmne aku nk apr0ve lain sbb ruang k0s0ng da xde..

hadehh...aku pn da xta0 nk wt cmne ag ngn friend request 2..
xkn nk biakn je..
skali pikir rsa cm nk delete trus je fb..
tp susa nk c0ntact ngn kwn2 lak sbb nf0n mmg aku cmpk bwh bantal je tiap2 ari..
susa gak cmtu..

skrg ni friend request still lbh krg 1 ribu ke ats sbb yg da hide byk..
msg yg lum bca 3 ratus lbh..da xta0 nk reply ape..
kwn2 yg p0ke 1 ratus lbh sbb xsempt nk p0ke blik...

klau b0ley aku nk upah 0rg je tlg rem0ve,apr0ve,add,reply msg N p0ke..
klau ad,mmg kn terbaek w0kk..
nnt aku da xyah nk pening cmni...
nape friend kt fb ad limit ek..??susahkn aku jek..huuu

p/s::da byk kali fb aku kna hack tp hacker 2 xde lak tlg aku lesaikn masala ni..

3 comments:

  1. wahh..ramanyoo..peminat la tu..keke..

    ReplyDelete
  2. haha..bkn la..yaya..s0wi..0re xley nk f0ll0w ag..xley msuk bl0g yaya...nnt 0re try deh..

    ReplyDelete
  3. xpola yunk..ore pn bru ley follow blog hanis ni..ad pr0b ckit tep nga blog..kno rmove bru ley follow hanis..^_^

    ReplyDelete